Speedlane Swing Beveiligingspoortje Valt Op in Down Under

Sydney – Australië, 29 juli 2016 – Boon Edam Australië heeft onlangs hun eerste project met de nieuwe Speedlane Swing beveiligingspoortjes geïnstalleerd bij een financiële dienstverlener in Sydney. Met een gemiddelde doorgang van 120 personen per verdieping was er behoefte aan een geschikte toegangscontroleoplossing voor het personeel op drie verdiepingen in het pand.

Custom Made Oplossing

De brede versie van de Speedlane Swing doorloopsluis is standaard uitgevoerd met 1.800 mm hoge glaspanelen en een doorloopbreedte van 915 mm. In dit geval wilde de klant echter een doorloopbreedte van 1.000 mm. Dit lijkt een klein verschil, maar omdat er grotere glaspanelen nodig zijn, neemt het gewicht van de constructie flink toe. Door het verlagen van de hoogte van de glaspanelen tot 1.650 mm werd de totaalconstructie alsnog niet te zwaar. Deze oplossing zorgde voor de gewenste extra verbrede doorgang, terwijl de totaalconstructie toch binnen de geteste veiligheidsstandaarden bleef.

Product Design en Functionaliteit

De Speedlane Swing doorloopsluis werd afgelopen jaar tijdens de Security 2015 beurs in Melbourne voor het eerst gepresenteerd. De Security Manager van het betreffende project was onder de indruk van de designaspecten van het beveiligingspoortje. De ranke lijnen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen in combinatie met de gewenste functionaliteit zorgden ervoor dat Boon Edam Australië te opdracht kreeg tot levering.

Alastair Russell, National Sales Manager, Boon Edam Australië zegt hierover: “Ik herinner mij dat deze klant dat jaar één van de eerste bezoekers op onze beursstand was. Toen hij vertrok wist ik gewoon zeker dat wij het eerste project in Australië met de Speedlane Swing uit de nieuwe Speedlane Lifeline serie doorloopsluizen mochten gaan installeren.

Inmiddels heeft dezelfde klant inmiddels voor een andere locatie met 4 verdiepingen in Sydney 4 dubbele installaties doorloopsluizen in opdracht gegeven.

Security Essen 2016

De Speedlane Swing en de Speedlane Slide uit de Lifeline serie doorloopsluizen zijn te bewonderen op de Security Essen 2016. Daar is ook het compleet nieuwe Winglock Swing toegangspoortje te zien die de Lifeline serie compleet maakt met beveiligde toegang voor rolstoelgebruikers en mensen met veel bagage en koffers.

De Security Essen vindt plaats van dinsdag 27 september 2016 tot en met vrijdag 30 september 2016 in Essen, Duitsland. Iedere twee jaar opent de Security Essen haar deuren. Op deze beurs informeren ongeveer 40.000 bezoekers zich over de nieuwste innovaties, producten en diensten in de security branche.

Neem voor meer informatie contact op met

Koninklijke Boon Edam International B.V.
Michelle Wortel – Group Marketing Manager
T 0299 380 808
E michelle.wortel@boonedam.com

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Latest tweets

© Royal Boon Edam International B.V.