Datacenters

Beveiliging van Digitale Toegang

In ons digitale tijdperk wordt de "cloud" de belangrijkste opslagplek voor informatie en kennis. De bescherming van de beveiliging en privacy van deze gegevens is een belangrijk aandachtspunt geworden in onze samenleving. De toenemende afhankelijkheid van datacenters zorgt ervoor dat deze doelwit kunnen worden van terroristen en criminelen. U kunt zich hierdoor veel zorgen maken over de beveiliging van uw gebouw.

Boon Edam kan deze zorg gedeeltelijk wegnemen door u te voorzien van betrouwbare, beveiligde toegangsoplossingen die alleen geautoriseerd personeel toegang verlenen. De beveiligingsdeuren en -sluizen die Boon Edam enkele decennia terug op de markt bracht, hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen in toepassingen bij de overheid, defensie en in commerciële toepassingen. We hebben de functionaliteit ervan verbeterd en er dankzij technologische ontwikkelingen beveiligingssystemen aan toe gevoegd. Onze beveiligingsdeuren en -sluizen zijn dan ook de meest geavanceerde oplossingen van de markt. 

Wereldwijd Aanwezig

Dankzij ons wereldwijde verkoop-, distributie- en servicenetwerk kunnen we overal ter wereld snel en betrouwbaar installatie-, service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren wat ons tot uw wereldwijde beveiligingspartner maakt.

Advies?

Voor meer informatie over wat we voor elkaar kunnen betekenen kunt u het formulier aan de rechterkant invullen.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.