Gezondheidszorg

De Eerste Stap naar Herstel

De ingang van een zorginstelling roept allerlei gevoelens op bij bezoekers: bezorgdheid over wat hen te wachten staat, pijn en ongemak wegens hun ziekte, maar ook hoop op een gezondere en betere toekomst en opluchting dat zij eindelijk worden behandeld. De ingang als mobiliteitspunt vormt de toegang tot herstel en kan een sterke ondersteunende rol spelen voor de gevoelens en verwachtingen van iedereen die de zorginstelling betreedt, door vertrouwen uit te stralen, hoop te bieden en bezoekers op hun gemak te stellen.

Persoonlijke Veiligheid en Beveiliging

Naast een aangenaam binnenklimaat en een goed ontwerp is de persoonlijke veiligheid en beveiliging van bezoekers het belangrijkste aandachtspunt bij het ontwikkelen van de ingang van een zorginstelling. Veel mensen die een zorginstelling betreden, hebben speciale behoeften of zitten in een rolstoel. Bij het ontwerpen van een goede ingang is het daarom belangrijk om erop te letten dat iedereen makkelijk en op aangename wijze toegang tot het gebouw kan krijgen. De Boon Edam-draaideuren met hoge capaciteit zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties. De grotere segmenten van een Duotour of Tournex zorgen dat mensen met een rolstoel of kinderwagen makkelijk toegang krijgen, terwijl de configuratie van de Twintour zelfs doorgang in een rechte lijn mogelijk maakt voor brancards en bedden.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid maakt de ingangsoplossingen van Boon Edam zeer geschikt voor zorginstellingen. Daarom zijn onze producten te vinden in vele ziekenhuizen en ander zorginstellingen, waaronder het Royal Hospital in Londen (VK) en het Nagano Central Hospital in Nagano (Japan).

Interesse?

Heeft u interesse in één van Boon Edam's entreeoplossingen of wilt u er meer over weten, neem dan gerust contact met ons op .

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.