Kantoorgebouwen

Welkom in Onze Wereld

De afgelopen 20 jaar is de manier waarop we onze kantoorgebouwen gebruiken, drastisch veranderd; de opkomst van de technologie heeft ervoor gezorgd dat we altijd en overal kunnen werken, waardoor de werkdag van 9 tot 5 steeds meer tot het verleden behoort. Intussen zijn bedrijven steeds groter geworden en hebben hun personeel samengevoegd in grotere gebouwen, gebouwen die zij vaak delen met andere bedrijven. Deze wijzigingen hebben een grote invloed gehad op de manier waarop onze gebouwen worden gebruikt, en hebben van de hoofdingang een mobiliteitspunt gemaakt waar de stroom van bezoekers en medewerkers op effectieve wijze wordt beheerd.

Ontwerp- en Ingangsbeheer

De hoofdingang van een kantoorgebouw vervult tegenwoordig een aantal functies. Het is nog altijd het visitekaartje van het bedrijf. Aangezien de voorgevel en de ingang de eerste indruk zijn die bezoekers krijgen van een gebouw, spelen ze een belangrijke rol bij het vormen van een mening over het bedrijf dat zij op het punt staan te bezoeken. Modern of klassiek, hip of traditioneel: de ingang zegt iets over de bedrijfscultuur. Als mobiliteitspunt is de ingang echter ook het centrale punt geworden waar verschillende bezoekersstromen naar verschillende delen van het gebouw worden geleid. Hier wordt het personeel van verschillende bedrijven in het gebouw van elkaar gescheiden en naar de juiste etage gestuurd, en worden bezoekers van het algemene personeel gescheiden om te zorgen dat onbevoegde bezoekers niet kunnen binnendringen in het gebouw.

Samen tot de Beste Oplossing Komen

Bij Boon Edam hebben we ruim 140 jaar ervaring met het maken van ingangen voor kantoorgebouwen en bieden een compleet productassortiment voor het ingangsbeheer van uw gebouw. We hebben geholpen duizenden ingangen te maken, waaronder ingangen voor bedrijven als Philips Electronics, Unilever, TNT en vele andere. Onze adviseurs kunnen u adviseren om samen tot de beste oplossing voor uw ingang te komen.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.