Onderwijsinstellingen

Een Gezond Leerklimaat

Energiebesparing en een ‘gezond’ leerklimaat binnen schoolgebouwen zijn kreten die bij veel onderwijsinstellingen hoog op de agenda staan. Boon Edam kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren.

Tochtvrije en Energiebesparende Entree

Een sterk toenemend aantal onderwijsinstellingen kiest voor een entreeoplossing, waarbij traditionele deuren en schuifdeuren plaatsmaken voor een draaideur van Boon Edam. Met het "altijd open, maar altijd dicht" principe van een draaideur wordt maximale toegankelijkheid geboden, terwijl binnen en buiten gescheiden blijven. Tocht en kou krijgen derhalve geen kans en het binnenklimaat blijft optimaal beheersbaar.

Met behulp van geavanceerde software kunnen wij u adviseren over energiezuinigheid, maar u daarnaast ook overtuigen van de energiebesparingen door toepassing van een draaideur in uw entree.

Toegangscontroleproducten

De noodzaak van het controleerbaar verlopen van processen, het reguleren van personen op bepaalde tijden en/of een presentie/absentie registratiesysteem, wordt steeds groter. Boon Edam heeft een uitgebreide range van uitgekiende producten die u op dat gebied perfecte ondersteuning kunnen geven. Al onze producten zijn probleemloos aan te sluiten op vrijwel ieder toegangscontrolesysteem.

Door toepassing van de juiste toegangscontrole:

  • weet u precies wie er binnen is, ook in het geval van calamiteiten;
  • heeft u, in combinatie met een camerabewakingssysteem, een waterdicht aanwezigheidssysteem;
  • biedt u een veilige werk- en leeromgeving;
  • biedt u een uitnodigende entree en toch een visuele barrière voor ongewenst bezoek.

Ervaring in de Onderwijsbranche

Op het gebied van onderwijsinstellingen hebben wij gedurende ons lange bestaan zeer veel internationale ervaring opgedaan en beschikken wij over een uitgebreid partnernetwerk. Heeft u nieuwbouw-, verbouwings- of renovatieplannen? Wij nemen de uitnodiging van harte aan om uw gesprekpartner te zijn met betrekking tot uw entree- en toegangsbeveiligingswensen.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.