Recreatie & Vrije tijd

De Entree naar Ontspanning

Er is een duidelijke ommekeer in de recreatie- en vrije tijdssector. Waar uw leden nog niet zo lang geleden genoegen namen met een gezellig onderkomen, worden er nu hoge eisen gesteld aan de ambiance.

Uw klanten rekenen op een exclusieve omgeving terwijl u wilt weten wie er bij u binnen is. En dat begint bijvoorbeeld bij een esthetische en transparante entree, zoals een Crystal Tourniket draaideur of volglazen hoge tourniquetdeur.  Met doorloopsluizen of toegangspoortjes kunt u vervolgens een gecontroleerde toegang creëeren. 

  • uw klanten krijgen een goede eerste indruk en kunnen gebruik maken van de faciliteiten waarvoor ze betaald hebben;
  • u weet precies wie er binnen is, maar bijvoorbeeld ook hoelang men binnenblijft;
  • u biedt uw klanten een entree met cachet!

Beheersbaar

U heeft uw handen vol aan uw organisatie. Het is voor u belangrijk om te weten of uw plannen aansluiten bij de wensen van uw klanten en indien nodig, moet u de mogelijkheid hebben om uw plannen en investeringen bij te stellen. Zo blijven de kosten beheersbaar en de klanten tevreden. Met een gecontroleerde toegang heeft u inzicht in het reilen en zeilen binnen uw organisatie, maar krijgt u ook een idee over de huidige trends. Meten is weten en met de juiste toegangscontrole zijn deze mogelijkheden binnen handbereik.

Advies

Indien u binnenkort van plan bent om de toegangscontrole en/of uw entree van uw bedrijf onder te loep te nemen of te optimaliseren adviseren wij u contact met ons op te nemen. Onze adviseur komt graag bij u langs om vrijblijvend met u van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze referenties, zoals: het Rijksmuseum of het Mauritshuis.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.