Retail

Werelden Verbinden

De toegang tot een gebouw gaat over het verbinden van werelden. Het moment van stilte tussen de drukke wereld van buiten en de afgeschermde, branded wereld binnen. Dit moment is nergens belangrijker dan in retail. In onze hectische maatschappij hebben klanten dit stille moment nodig om hun gedachten te verzetten en zich te richten op de wereld die ze binnentreden.

Boon Edam heeft jarenlang ervaring in toegangsoplossingen, is een autoriteit op het gebied van het verbinden van werelden en weet een welkom-gevoel te creëren. Door de jaren heen hebben we de wereld en de rol van de entree zien veranderen. Omdat duurzaamheid, veiligheid en technologie steeds belangrijker worden, is de entree een manier geworden om de bewegingen van mensen te controleren, een middel om mensen te entertainen en te informeren en een manier om de veiligheid en beveiliging van zowel het personeel als de klanten te garanderen.

Verschillende Vereisten

Het voldoen aan deze vereisten in een goede balans is niet eenvoudig. Bovendien variëren deze vereisten afhankelijk van uw marktsegment en strategie. We hebben een uitgebreid systeem ontwikkeld waarin we samen met u bepalen wat de belangrijkste vereisten zijn voor uw winkel. We houden daarbij niet alleen rekening met de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar ook met emotie, een slimme bediening en klantbeheer. Door de inzet van de ervaring en expertise die Boon Edam de afgelopen 140 jaar heeft opgedaan, nemen we de beproefde oplossingen in ons productassortiment als uitgangspunt om voor u een unieke en perfecte entree te realiseren.

Meer Informatie?

Neem contact op met één van onze adviseur via het formulier aan de rechterkant om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.