tabs

Weerstation Ombouwkit voor Automatische Schuifdeuren

Beschrijving

Bespaar Energie met de Weerstation Ombouwkit voor Automatische Schuifdeuren

De automatische schuifdeurentree van een gebouw zorgt vaak voor ongewenste uitstroom van verwarmde of gekoelde lucht, waardoor veel energie verloren gaat. Wij hebben een speciale ombouwkit ontwikkeld die energieverlies beperkt en zorgt voor meer comfort!

Energiebesparing & Comfort

De Boon Edam ombouwkit koppelt uw automatische schuifdeur aan een weerstation en biedt daarmee een aantal aantrekkelijke (kostenbesparende) voordelen.

Het weerstation regelt dat de openingsstand van de schuifdeur volledig automatisch wordt aangepast aan het gebruik en de weersomstandigheden (temperatuur, windsnelheid en regenval). Daarbij is ook de koppeling met een luchtgordijn mogelijk, waarbij deze alleen geactiveerd wordt als er daadwerkelijk iemand door de entree loopt. Met onze ombouwkit bespaart u energie door minder warmteverlies in de winter en minder verlies van gekoelde lucht in de zomer en zal het binnencomfort aanzienlijk verbeterd worden.

Meer weten over de Weerstation Ombouwkit voor Automatische Schuifdeuren?

Wilt u meer weten over ombouwkit voor uw automatische schuifdeur, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer +32 (0) 14 21 67 17 of een e-mail sturen naar info@boonedam.be of vul het contactformulier op deze pagina in.

Service & Onderhoud

Service en Onderhoud

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.