Boon Edam Haalt Order Binnen voor Eerste Self-Boarding Doorloopsluizen in China

Beijing - China, 8 januari 2015 - Koninklijke Boon Edam heeft de opdracht binnengehaald voor de levering en installatie van een dubbele Airport Swinglane self-service gate op Xiamen International Airport in China. Door het installeren van de Airport Swinglane self-service boardingsluis bij de pre-screening van de beveiliging kan een hoog veiligheidsniveau wordt gehandhaafd, terwijl wachtrijen worden verkort en passagiers zelf meer controle krijgen.

Xiamen Airport is, met bijna 20 miljoen passagiers in 2013, één van de drukste luchthavens in China. Als belangrijk provinciaal en regionaal knooppunt voor luchtverkeer, bedient de luchthaven de kuststad Xiamen en de omliggende steden van de provincie Fujian. Ook wordt er direct gevlogen op Maleisië, Korea, Japan en diverse andere Aziatische landen en op één bestemming in Europa: Amsterdam. Zoals veel luchthavens in China, loopt Xiamen Airport voorop met de implementatie van self-service in de luchthaventerminal. 

Link met Nederland

De link met Amsterdam bleek een voordeel te zijn voor Boon Edam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en de Nederlandse consul-generaal ondersteunde het voorstel van Boon Edam. Boon Edam en vertegenwoordigers van Xiamen Airport ontmoetten elkaar voor het eerst op de China Airport Check-in Summit in Shanghai. Na alle concurrerende aanbieders vergeleken te hebben, besloot de luchthaven de order uiteindelijk toe te wijzen aan Boon Edam. Het ontwerp van de Airport Swinglane self-service boardingsluis met een efficiënte add-on bleek de beste oplossing voor de Chinese markt. De Airport Swinglane is eind 2014 op Xiamen Airport geplaatst.

 

Neem voor Meer Informatie Contact op met:

Jeroen Anthonis
Managing Director
T 014 21 67 17

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Latest tweets

© Royal Boon Edam International B.V.