Koninklijke Ontmoeting Boon Edam Tijdens Beijing Design Week

Beijing – China, 30 oktober 2015 – “The Nurturing House” in Beijing door Next City Living Lab is een verkenning naar hoe we gezonder en duurzamer kunnen leven in onze steden en onderdeel van de Beijing Design Week 2015. Deze tentoonstelling laat zien hoe wij onze steden zouden moeten voorzien van schone lucht, water, energie en voedsel, zodat dit vervolgens ten goede komt aan onze leefkwaliteit. Als onderdeel van deze verkenning demonstreerde Koninklijke Boon Edam hun bijdrage aan deze kwesties.

Beste Ideeën voor een Betere Toekomst

In de bruisende en historische Dashilar Hutong wijk wordt, van 23 september tot 31 oktober 2015, “The Nurturing House” het thuis van de beste ideeën voor een betere toekomst van China. “The Nurturing House” markeert het vijfde opeenvolgende jaar van Nederlandse deelname aan de Beijing Design Week. Er is een nauwe samenwerking met de China Building Center en de focus van het programma ligt dit jaar op het onderwerp “Doe Meer Met Minder, Samen voor een Duurzame Stedelijke Toekomst”.

Koninklijke Boon Edam leverde hun bijdrage met een focus op energiebesparende draaideuren en het beveiligen van de gebouwde omgeving:

Michelle Wortel, Marketing Manager van Koninklijke Boon Edam International, zegt hierover: “Om de aarde voor de komende generaties te behouden, moeten wij de manier waarop we onze samenleving gebouwd hebben heroverwegen. Traditionele gebouwen en bouwmethodes hebben een flinke ecologische voetafdruk en een grote impact op het milieu. Als familiebedrijf vinden wij het heel belangrijk dat onze kinderen en hun kinderen een kans krijgen om ons werk voort te zetten en wij zijn er uitermate trots op dat wij daar wereldwijd met onze milieuvriendelijke draaideuren een bijdrage aan kunnen leveren. Maar deze positie geeft ons ook de verantwoordelijkheid om steeds verder te gaan met onze duurzaamheidsinspanningen. Waar mogelijk maken wij gebruik van gerecyclede of recyclebare materialen om onze producten te maken, waarbij eventueel restmateriaal verzameld en gerecycled wordt of op de meest milieuvriendelijke manier worden verwijderd.”

Koninklijk Bezoek tijdens Beijing Design Week

Als onderdeel van het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan China, om de economische en handelsrelatie tussen Nederland en China te onderhouden, bezocht de Koning “The Nurturing House”. Tijdens dit bezoek bekeek hij meer dan twintig tentoongestelde oplossingen en ontmoette hij de bijbehorende bedrijven, waaronder Boon Edam. Tevens bewonderde Koning Willem-Alexander de meest recente innovatie van Boon Edam, de Speedlane Swing uit de serie Speedlane Lifeline beveiligingspoortjes die speciaal voor deze gelegenheid met oranje details was uitgevoerd.

» Meer over Boon Edam en Duurzaamheid

Neem voor meer informatie contact op met

Royal Boon Edam International
Michelle Wortel
T: +31 (0)299 38 08 00
E: michelle.wortel@boonedam.com

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Latest tweets

© Royal Boon Edam International B.V.