Wacht Niet op Ongewenst Bezoek voor u een Inbraakwerende Entree Voorziet

Boon Edam veiligheid

Preventieve en inbraakwerende maatregelen komen er vaak pas nadat het kwaad is geschied. U werd het slachtoffer van een inbraak en nadat u bekomen bent van de shock, de braakschade is hersteld en de tijdrovende papiermolen tot stilstand is gekomen, investeert u in een verhoogde inbraakwerendheid.

U kunt uzelf heel wat geld en ellende besparen door al tijdens de bouwfase rekening te houden met de beveiliging van de toegang tot het gebouw. En dit zonder in te boeten op uitstraling en functionaliteit van de entree.

5 Praktische Tips voor een Inbraakveiliger Gebouw

1/ De zwaarste beveiliging is niet noodzakelijk de beste oplossing voor uw specifieke situatie. De doorvoersnelheid van de mensenstroom is bijvoorbeeld een belangrijke factor om rekening mee te houden. Hoe meer tijd een inbreker nodig heeft, hoe groter het risico om betrapt te worden. Maar, hoe tijdrovender de doorstroom, hoe minder gebruiksvriendelijk uw entree. De experts van Boon Edam maken deze evenwichtsoefening samen met u, voor een vlotte entree die dieven buiten houdt.

2/ Uw inbraakwerende oplossing is maar zo sterk als de zwakste schakel in de beveiliging van uw gebouw. Vraag uw architect en/of aannemer op voorhand een geïntegreerde oplossing uit te werken. Zij kunnen daarbij rekenen op de toegewijde ondersteuning van Boon Edam.

3/ Inbrekers zoeken altijd de zwakste plekken. Zorg er daarom voor dat de deuren op de volledige constructie inbraakwerend zijn. Het heeft geen zin om slechts enkele inbraakwerende elementen, zoals bijvoorbeeld veiligheidsglas, toe te voegen als de rest van de constructie nog makkelijk te forceren is.

4/ Laat uw medewerkers meedenken over de beveiligingsnoden van het bedrijf. Door hun dagelijkse aanwezigheid zien zijn vaak makkelijker mogelijke pijnpunten. U leert al heel wat uit een eenvoudige bevraging.

5/ Voor deskundig advies en zeer kwalitatieve toegangsoplossingen neemt u best contact op met uw Boon Edam expert. Al 140 jaar vertrouwen onze klanten op onze wereldwijde expertise en diepgaande kennis van onze lokale markten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Latest tweets

© Royal Boon Edam International B.V.