Automatische deuropener voor een verhoogde veiligheid, hygiëne en comfort

Automatische deuropener Omniswing

In een tijd waarin we extra hygiëne- en social distancing-maatregelen moeten treffen, is een automatische deuropener geen overbodige luxe. Op de werkvloer gebruiken we al desinfecterende handgels, mondmaskers en scheidingspanelen voor een aangename en veilige werkomgeving. Benieuwd waarom automatische deuren ook een mooie aanvulling zijn op uw werkplek?

Wat doet een automatische deuropener?

U heeft het waarschijnlijk al vaker gezien in ziekenhuizen. De deur zwaait plots open voor  een verpleegkundige die vlotjes een rolstoel voortduwt of een patiënt op een ziekenhuisbed met wieltjes vervoert. 

De automatische deuren openen zich in één vloeiende beweging. Dat is niet alleen handig als u uw handen vol hebt, maar is ook van essentieel belang om bacteriële en virale infecties in te perken. U hoeft de deur namelijk niet meer aan te raken. 

Automatische deuren worden eenvoudig bediend met behulp van een

  • bewegingssensor;

  • voet- of elleboogschakelaar;

  • contactloze pulsbediening (“magic switch”);

  • of badgelezer.

De voordelen van een automatische deuropener

Automatische deuropeners zijn de dag van vandaag dus vanzelfsprekend een hygiënische en handige keuze. Bovendien zijn ze breed inzetbaar in verschillende sectoren en vakgebieden. Maar dat is lang niet alles. 

Andere pluspunten van automatische deuren zijn

  • de veiligheid;

  • het robuuste en betrouwbare design;

  • een naadloze integratie op bestaande scharnier- of klapdeuren, ook op brandwerende deuren;

  • een minimum aan bouwkundige aanpassingen;

  • een eenvoudige installatie;

  • een snelle levertermijn

De OmniSwing automatische deuropener

Een betrouwbaar exemplaar van een automatische deuropener is de Omniswing. Deze garandeert niet alleen vooraf genoemde voordelen; dit model slaat ook de brug tussen esthetiek en functionaliteit met z’n moderne vormgeving.

De OmniSwing biedt dus zeker een elegante toegevoegde waarde in een strakke kantooromgeving of in een high end shoppingcenter waar maximaal comfort en gemak een belangrijke meerwaarde zijn.

Veiligheid boven alles met de OmniSwing

De OmniSwing automatische deuropener voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en reglementeringen. Geen ruimte voor ongelukjes dus: de gevoelige sensoren van de module zijn in staat om elke noodsituatie nauwgezet op te sporen.

De OmniSwing is zo gemakkelijk toepasbaar omdat het mogelijk is om hem te monteren op een bestaande deur. Er moeten dus geen grote structurele aanpassingen gebeuren aan het gebouw, en de installatie verloopt bijzonder snel. 

De Omniswing is bovendien perfect te combineren met brand- en rookwerende deuren en kan worden aangesloten op een toegangscontrolesysteem. Voor een verhoogde veiligheid zal de OmniSwing bij noodgevallen automatisch vrijschakelen. Zo kan u de deur manueel openen.

Het is ook mogelijk om de automatische deuropener te programmeren zodat de automaat de brandwerende deur sluit bij brandalarm of stroomonderbreking. Zo zijn de deuren optimaal brandwerend.  

Klaar om de veiligheid, hygiëne en het comfort van uw werkplek te optimaliseren? Vraag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden van onze automatische deuropener en laat u adviseren door de toegangsexperten van Boon Edam.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.