Boon Edam China Bekomt TravelSky Certificatie

Beijing, China - De Chinese luchthaven industrie groeit snel en om aan die groeiende vraag te kunnen voldoen zijn luchthavens op zoek naar geautomatiseerde selfservice oplossingen om enerzijds een gepast antwoord te bieden op het capaciteitsprobleem en anderzijds de passagier ervaring te optimaliseren. Als toonaangevende leverancier van informatietechnologie in de Chinese luchtvaartmarkt, speelt TravelSky een belangrijke rol in de aanvaarding van de selfservice in de industrie.

De TravelSky certificering verzekert luchthavens die met de TravelSky informatiediensten werken dat de Boon Edam Airport Swinglane voldoet aan de hoge internationale normen van de industrie. Dit omvat de garantie van een feilloze werking met de software systemen die zij hebben geïnstalleerd waardoor een ​​betrouwbare werking en optimale passagier ervaring wordt gecreëerd.

Een Uitgelijnde Visie voor een Wereldwijde Luchtvaartstandaard

TravelSky wil een toonaangevende leverancier van IT-diensten zijn en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf van wereldklasse met internationale concurrentiepositie. De samenwerking met Boon Edam draagt bij aan het reguleren en professionaliseren van de Chinese luchtvaartmarkt en dit in lijn met de geldende strenge internationale industrie standaarden.

Hu Nan, Business Development Manager bij Boon Edam China zegt: "Certificatie door TravelSky onderstreept de erkenning van het feit dat onze oplossingen technisch in overeenstemming zijn met de geldende regulaties en wetgeving, maar het is evenzeer een erkenning van ons gezamenlijk partnerschap waarbij onze Nederlandse expertise beschouwt wordt als een wezenlijke bijdrage aan de Chinese luchtvaartmarkt in het opbouwen van passagiers selfservice systemen die in lijn liggen met de globale standaard. We zijn enthousiast over de samenwerking met onze nieuwe vertrouwde platform partner. "

Passagiers Ervaring

 

De Chinese luchtvaartmarkt ontwikkelt zich snel, met meer en meer mensen die in staat zijn om vliegreizen te maken, zowel nationaal als internationaal. Vooral passagiers die niet gewoon zijn te vliegen lijden onder stress, te wijten aan strikte deadlines, een drukke en onbekende omgeving, en vooral het gebrek aan controle die zij ervaren. Selfservice oplossingen, zoals selfservice boarding poortjes en pre-screening beveiligingspoortjes geven de controle aan de passagiers terug en verminderen zodoende het stress niveaus. De certificering van Boon Edam's Airport Swing Lane zorgt  ervoor dat deze voordelen eveneens beschikbaar komen bij de Chinese luchthavens.

 

 

 

Bezoek http://www.boonedam.com/markets-and-solutions/airports om meer te leren over Boon Edam’s oplossingen voor luchthavens.

Voor Meer Informatie, Contacteer:

Sandra Baltissen
Business Development Executive
T +31 (0)299 38 08 15
E sandra.baltissen@boonedam.com

Gerelateerde Evenementen

2016 Apr 24

Future Travel Experience Europe 2016

Plaats: Amsterdam, the Netherlands

Locatie: RAI Amsterdam

Lees verder

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.