Ongewenste bezoekers op afstand houden met de Circlelock Combi-beveiligingssluis

circlelock combi beveiligingssluis

Beveiligingsdeuren en -sluizen houden onbevoegden buiten (bepaalde ruimtes van) uw gebouw. De Circlelock Combi is een ruimtebesparende en budgetvriendelijke high-end beveiligingsdeur, die werd gemaakt om voor bestaande deuren te plaatsen.

Een halve beveiligingssluis voor bestaande deuren

Heeft u in uw bedrijf gevoelige informatie en kostbare gegevens die extra beveiliging nodig hebben? 

De Circlelock Combi is een eenvoudig en snel te installeren beveiligingsoplossing die ongeautoriseerde bezoekers efficiënt buiten houdt. 

Het maakt niet uit of u hem nu aan de beveiligde of aan de onbeveiligde kant van uw loopdeur plaatst. De Circlelock Combi is een kosteneffectieve oplossing voor uw high-end toegang, omdat grote afbraak- en renovatiewerken niet noodzakelijk zijn voor de installatie van deze beveiligingsoplossing.

De werking van een high-end beveiligingsdeur

U kent ongetwijfeld het fenomeen van ‘tailgating’ of ‘piggybacking’, waarbij een ongewenste bezoeker mee binnen glipt met een geautoriseerd persoon. Dat is met de Circlelock Combi verleden tijd. 

Deze inbraakwerende oplossing opent de gebogen schuifdeur na autorisatie, zoals bijvoorbeeld een badgesysteem, zodat de gebruiker in de sluis kan stappen. Het geïntegreerde toegangscontrolesysteem van de Circlelock Combi verifieert vervolgens of er geen tweede persoon aanwezig is in de toegangssluis. 

Als bevestigd wordt dat de gebruiker alleen is, wordt de gebogen schuifdeur gesloten, zodat de gebruiker de beveiligde zone kan betreden. Het is bovendien ook mogelijk om een extra biometrisch toegangscontrolesysteem, zoals gezichtsherkenning of een vingerafdrukscan, in de sluis te integreren voor een superieure graad van beveiliging.

De ideale sluisoplossing voor datacenters

In veel datacenters zijn reeds maatregelen getroffen zoals de plaatsing van gecertificeerde brand- of rookwerende deuren met toegangscontrolemogelijkheden. Binnen enkele dagen kan dit type deuren worden omgebouwd naar een high-end beveiligingssluis, zonder dat de brand- of rookwerende eigenschappen van de bestaande deur in het gedrang komen. 

Daardoor is de Circlelock Combi de perfecte sluisoplossing voor datacenters. 


Benieuwd naar de sluisoplossingen van Boon Edam voor een optimale beveiliging van uw bedrijf? Contacteer ons voor een woordje uitleg en persoonlijk advies van onze security acces-specialisten.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.