Indrukwekkende nieuwe beveiligde doorloopsluis met glazen deurvleugels onthuld tijdens ISC West Las Vegas in maart 2020

Edam, Nederland, februari 2020 – Het doet Royal Boon Edam International deugd u te kunnen meedelen dat tijdens het belangrijkste security evenement ISC West in Las Vegas van 18 – 20 maart 2020 een innovatieve beveiligde doorloopsluis zal worden onthuld.

Deze beurs staat bekend als het grootste security evenement in de Verenigde Staten en Boon Edam zal ook tijdens de 2020-editie een vooraanstaande positie innemen. Naast andere producten en activiteiten zullen we ook de langverwachte Speedlane Compact  beveiligde doorloopsluis presenteren.

De kortste en uitermate praktische toegangsoplossing

Na het ongekende succes op de markt voor high-end beveiligingspoortjes met de best verkochte Lifeline -serie, is het ontwikkelingsteam aan de slag gegaan om een oplossing te vinden voor de vraag uit de markt naar een kwalitatief hoogwaardig product voor het middensegment om het bestaande gat te verkleinen. Als antwoord op deze behoefte kunnen wij onze klanten dus binnenkort de Speedlane Compact bieden als de perfecte oplossing.

"Met dit nieuwe product hebben we een oplossing in handen die overal valt in te passen – zowel qua afmetingen als ontwerp, zonder afbreuk te hoeven doen aan veiligheid, beveiliging of kwaliteit”, aldus Mark de Jong, Product Manager van de portefeuille beveiligingsproducten.

Zien is geloven

Wij nodigen u van harte uit om van 18 – 20 maart 2020 een bezoek te brengen aan standnr. 8037 tijdens de ISC West in het beurscomplex Sands in Las Vegas. Wij denken namelijk dat u er als een van de eersten bij wilt zijn om te ervaren hoe snel en eenvoudig beveiliging in uw dagelijkse praktijk valt in te passen.

Neem voor meer informatie contact op met:

Michelle Wortel 
Global Marketing Manager 
T: +31 (0)299 38 08 00 
E: michelle.wortel@boonedam.com

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.