Speedlane Compact: de meest compacte en innovatieve doorloopsluis op de markt

Speedlane Compact compacte doorloopsluis

Als aanbieder van premium toegangsoplossingen boeken we onder meer grote successen met onze speedlane-toegangspoortjes. Omdat deze echter niet altijd en op elke locatie gemakkelijk toepasbaar zijn, ontwikkelden we een compacte variant van dit type doorloopsluis.

Wat maakt de Speedlane Compact zo uniek?

Zoals de naam het zegt, is de Speedlane Compact één van de meest compacte en korte doorloopsluizen op de markt. Dankzij hun beperkte omvang zijn deze ruimtebesparende toegangspoortjes breed inzetbaar in beperkte ruimtes, zoals gangen en compacte toegangszones. 

Wat zijn de voordelen van de Speedlane Compact?

Wanneer u bestaande gebouwen wilt beveiligen met doorloopsluizen, is het vaak een uitdaging om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. 

De slanke V-vormige kasten van de Speedlane Compact zorgen ervoor dat er op een drukke locatie moeiteloos de toegang kan worden verleend. Het ergonomisch design en het compacte formaat geven op een subtiele en elegante manier aan welke zone niet voor iedereen toegankelijk is. 

De Speedlane Compact is geschikt voor een medium beveiligingsniveau, eenvoudig te installeren en uitgerust met:

  • detectie van tailgating;
  • glazen deurvleugels met soepele draaibeweging;
  • hoogwaardige materialen;
  • duidelijke en universele symbolen;
  • een energiezuinige slaapstand die afslaat wanneer iemand nadert.

De ergonomische Speedlane Compact-toegangspoortjes kunt u naargelang de beschikbare ruimte enkel- of meervoudig toepassen. Het standaardmodel is bovendien naar wens uitbreidbaar met extra opties zodat ze volledig op uw noden zijn afgesteld. 

Waarom kiezen voor een Speedlane Compact-doorloopsluis?

Om een optimale veiligheid te garanderen in beperkte ruimtes, zijn de Speedlane Compact-toegangspoortjes de perfecte ondersteunende tool voor beveiligings- of receptiemedewerkers

 

Ze zijn bovendien volledig af te stemmen op de stijl, het design en het interieur van het gebouw. Deze duurzame en budgetvriendelijke toegangsoplossing maakt zelfs in kleinere lobby’s een fysieke beveiligde toegang mogelijk. 

De Speedlane Compact is de perfecte beveiligingsoplossing voor:

  • kantoorgebouwen
  • onderwijsinstellingen
  • sportvoorzieningen
  • casino’s
  • winkels

 

Benieuwd naar hoe de toegangspoortjes van Boon Edam uw gebouw toegankelijker kunnen maken? Contacteer ons voor professioneel advies over de verschillende toegangsmogelijkheden. 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.