Fysieke toegangsbeveiliging: het belang van esthetiek

Fysieke toegangsbeveiliging: het belang van esthetiek
Het is al langer geweten dat een aangename setting in kantoorruimtes een positieve invloed heeft op het welzijn en de productiviteit van de werknemers. Zo dragen de gebruikte materialen, kleuren en patronen bij tot een bevorderlijke werksfeer. Maar op welke plaats komt esthetiek als het erom gaat hoe goed een kantoorruimte beveiligd is?
Volgens een onderzoek naar de rol van esthetica bij fysieke toegangsbeveiliging doet het uiterlijk er wel degelijk toe. Het oorspronkelijke doel van beveiliging is het weghouden van mensen uit ruimtes die anders openbare ruimtes zouden zijn. Bezoekers zouden zich dan geïntimideerd of ontmoedigd moeten voelen door de beperking van toegankelijkheid. 
Maar vaak druist dit in tegen de wensen en noden van bedrijven. Ze willen namelijk openheid en prestige uitstralen, maar hebben beveiligde ingangen nodig om de toegang te controleren.
De bottomline van dit onderzoek? Een ondermaats ontworpen beveiligingsoplossing zorgt ervoor dat de bezoekers wegblijven juist omdat ze zich geïntimideerd voelen. En dat heeft ook een invloed op de werking van uw bedrijf. 

Esthetisch verantwoorde toegangsoplossingen

Een goede bescherming is van essentieel belang om uw medewerkers, bezoekers en leveranciers veilig te stellen. Wanneer het gaat om een goede en veilige toegangsoplossing zoals beveiligingssluizen en -deuren, en doorloopsluizen met toegangscontrole is beveiliging de hoofdzaak
Maar het is natuurlijk ook belangrijk hoe ze eruitzien en hoe uw bezoekers ze ervaren. Hierbij is design een belangrijke factor. Een mooi ontwerp dat perfect in lijn ligt met de huisstijl en kernwaarden van uw bedrijf bewijst dat u trots bent op uw beveiligingsoplossingen, en dat u de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers voorop stelt. 

Beveiligingspoortjes die aansluiten op uw branding

Een esthetische benadering van beveiligingsoplossingen is bijvoorbeeld erg belangrijk in musea, kantoorgebouwen en winkelcentra
Wenst u uw beveiligingspoortjes mooi te laten aansluiten op de stijl van uw gevel of gebouw, andere designelementen of op het kleurenpalet van uw bedrijf? De visuele aspecten van een beveiligingsoplossing kunnen volledig op maat van uw stijlwensen en -eisen worden aangepast.
Denk aan verschillende beglazingsopties, de uiteenlopende opties voor de bovenbladen, de integratie van uw logo of andere designelementen. Afhankelijk van wat u beslist, kan uw beveiligingsoplossing harmonieus in uw interieur worden geplaatst en tegelijkertijd een hoog niveau van prestige, beveiliging en veiligheid bieden.

Allesomvattende toegangsoplossingen van Boon Edam

Boon Edam staat bekend om esthetisch verantwoorde toegangsoplossingen die de brug slaan tussen esthetiek, functionaliteit en beveiliging. Want uiteraard zullen uw bezoekers de afwerking en het cachet van uw toegangsbeveiliging niet waarderen wanneer ze in lange rijen moeten wachten voor ze een bepaalde ruimte binnen mogen.
Op zoek naar een geschikte toegangsoplossing die aan al uw noden en eisen beantwoordt? Vraag advies aan onze toegangsexperts voor een oplossing op maat. 
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blog

 

 

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van ons laatste nieuws.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.