tabs

Conditiemeting Automatische Deuren

Beschrijving

De Voordelen van een Conditiemeting

Alle elektrische installaties, waaronder ook elektrische deuren, die onder de Europese regelgeving vallen, dienen met regelmaat geïnspecteerd te worden. De norm EN 16005 is een aanvulling op de EU richtlijn voor bouwproducten en de EU machinerichtlijn voor geïnstalleerde automatische deuren. De EN 16005 stelt dat automatische deuren zo ontworpen en geïnstalleerd dienen te zijn dat gevaren met betrekking tot aanraking met de deur bij het openen en sluiten worden beperkt of worden beveiligd.

Alle producten van Boon Edam voldoen aan de van toepassing zijnde Europese regelgeving en normeringen. Boon Edam hanteert voor opgeleverde en gemonteerde producten een garantietermijn van 1 jaar na oplevering. Het uitvoeren van preventief onderhoud maakt daarentegen geen onderdeel uit van de fabrieksgarantie.

Zorgplicht

De beheerder, verantwoordelijke voor of eigenaar van een gebouw is wettelijk verplicht om een elektrische deur in optimale staat te houden en de veiligheid te kunnen garanderen. Door het afsluiten van een servicecontract wordt voldaan aan deze zorgplicht. Het uitvoeren van goed en vakkundig preventief onderhoud is daarmee al vanaf het eerste jaar erg belangrijk.

Twee Belangrijke Voordelen van de Conditiemeting

Voor aanvang van een servicecontract kan Boon Edam tegen geringe meerkosten een conditiemeting uitvoeren. Deze extra dienstverlening heeft voor technisch beheerders en/of eindgebruikers twee belangrijke voordelen:

  • Bij aanvang van een samenwerking weet u in welke technische staat uw entreeproduct verkeert;
  • De uitkomst van de conditiemeting geeft u meer inzicht in, mogelijk op stapel staande, investeringskosten die direct verband houden met het waarborgen van de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw product. Deze informatie kan waardevol zijn bij het opstellen van uw jaarbudget of meerjarenbegroting. Een kwalitatieve aanvulling van onze dienstverlening waar u uw voordeel mee kan behalen.

Meer weten over de Conditiemeting van uw Entreeproducten?

Wij hebben een professioneel team onderhoudsspecialisten voor u klaarstaan om al uw vragen hierover te beantwoorden. Bel met +32 14 21 67 17, stuur een e-mail naar David De Loose,  ddl@boonedam.be of vul het formulier op deze pagina in.

Service & Onderhoud

Service en Onderhoud

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.