Swinglane 900: De Beveiligingssluis Zonder Oponthoud

Kennisgeving van beëindiging Swinglane 900

We hebben door de jaren heen een groot aantal prachtige projecten voorzien van onze Swinglane  900 doorloopsluis. Toch hebben wij, na zorgvuldige overweging, besloten om de productie en levering van dit product te stoppen. Deze beslissing past in onze filosofie van innovatie en het updaten van ons assortiment toegangsproducten met verbeterde ontwerpen en meer functionaliteit.

Voorwaarts naar de Lifeline Speedlane Serie

Dezelfde vertrouwde veelzijdigheid die de Swinglane 900 bood, is  - naast nóg meer functies en intuïtieve elementen - nog steeds beschikbaar in onze Lifeline Speedlane Swing. Deze speedlane biedt medium level beveiliging en uitstekende ondersteuning voor dienstdoende beveiligers en receptionisten om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde bezoekers toegang hebben tot bepaalde delen van een gebouw.

De Lifeline Speedlane serie van Boon Edam zijn moderne, state-of-the-art beveiligingsoplossingen die uitstekend passen bij de snel evoluerende trends in gebouwbeveiliging. Enkele van de laatste ontwikkelingen binnen deze productrange zijn een universeel display voor liftbestemming, een slanke design toegangscontrolezuil en eenvoudige integratie met bestaande toegangscontrolesystemen.

Contacteer Ons

Boon Edam BVBA

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.